close menu

Welcome - Orthology - Main Component

 

    Διαθέτει, εκμεταλλεύεται και διαχειρίζεται μεταφορείς υγροποιημένου φυσικού αερίου που υποστηρίζουν διεθνείς ενεργειακές εταιρείες. Με ένα στόλο 24 μεταφορέων LNG, η GasLog χρειάστηκε μια λύση ασφάλειας δικτύου, η οποία θα διατηρούσε την ομοιομορφία των συστημάτων που χρησιμοποιούνται τόσο στην ξηρά όσο και στα πλοία.

"Χειριζόμαστε manually ενημερώσεις σε πολλά πλοία. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να υπάρξει μια καλύτερη λύση που να ταιριάζει στις ανάγκες της βιομηχανίας μας και να παρέχει ακόμα αξιοπιστία και ασφάλεια"- αναφέρει ο Στέλιος Σαμπάνης, Επικεφαλής Πληροφορικής της GasLog Ltd.

Η λύση

Η Gaslog σύντομα ανακάλυψε το GFI LanGuard - τη βραβευμένη λύση vulnerability scanning και patch management. Μετά από τρεις μήνες έρευνας, η Gaslog αποφάσισε να κατεβάσει μία δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών από το GFI Website. Παράλληλα, ο διανομεάς των προϊόντων GFI σε Ελλάδα και Κύπρο, (Orthology Ltd) επικοινώνησε με την Gaslog για να δώσει κάποιες περαιτέρω πληροφορίες/διευκρινίσεις, με βάση την εμπειρία και μακροχρόνια εξειδίκευση του. 

"Μας ενημέρωσαν για την ανάγκη μίας λύσης patch management, η οποία θα παρείχε τη συνολική εικόνα των missing updates/patches στο δίκτυο τόσο των κεντρικών γραφείων, όσο και των πλοίων, όπου η πρόσβαση είναι περιορισμένη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε για το web reporting και την κεντρική διαχείριση ” -  αναφέρει η Νεφέλη Τζήκα, Σύμβουλος Πωλήσεων της Orthology Ltd.

Με την ανάγκη ενός αξιόπιστου συστήματος, με ή χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, τη δυνατότητα άμεσου εντοπισμού των τρωτών σημείων που οφείλονται σε ελλείψεις software patches και την ενεργοποίηση διορθωτικών ενεργειών, η GasLog γνώριζε ότι βρήκε τη σωστή λύση στο GFI LanGuard. Αυτό, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της Orthology και την αφοσιωμένη ομάδα εξειδικευμένων και πιστοποιημένων επαγγελματιών, έδωσε στην GasLog όλη την εμπιστοσύνη που χρειαζόταν.

Ο Βαγγέλης Παπαευθυμίου, Solutions Manager της Orthology, ηγήθηκε του σχεδιασμού και της εγκατάστασης για την Gaslog με την χρήση της μεθόδου Scan & Patch. Σε συνέχεια της επιτυχούς υλοποίησης της αρχικής παραγγελίας των 1,000 IPs, η Gaslog αποφάσισε να επεκτείνει την εγκατάσταση, προσθέτοντας 120 IPs. Αφού ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η διαμόρφωση των επιπλέον 120 IPs, η Orthology οργάνωσε μία συνάντηση με την τεχνική ομάδα της Gaslog για ένα hands-on training και γενικότερη εξοικείωση με την εγκατάσταση. Με την παράδοση του έργου, ως επόμενο βήμα, η Orthology ανέλαβε την παρακολούθηση, υποστήριξη και διαρκή ενημέρωση της εγκατάστασης.

Παράδειγμα GFI LanGuard: Τα κεντρικά γραφεία της Gaslog αγόρασαν 430 IPs
Η δυνατότητα του GFI LanGuard να πραγματοποιεί vulnerability scans και patch management σε πολλαπλά εταιρικά σημεία ενώ παράλληλα δημιουργείται ένα Repository των patch updates, definition files και patch update installer files με σκοπό την μεταφορά του στα απομακρυσμένα σημεία (πλοία).
Παράδειγμα GFI LanGuard: Τα 24 πλοία προμηθεύτηκαν άδειες των 30 IPs/πλοίο
Η ανάπτυξη του GFI LanGuard στα πλοία τυποποιήθηκε και απλοποιήθηκε με τη δημιουργία ενός re-usable server image, φιλοξενούμενο σε Microsoft HYPER-V & VMware virtualization πλατφόρμα. Το Repository των πλοίων ενημερώθηκε σε τακτά χρονικά διαστήματα, μεταφέρθηκε και έγινε διαθέσιμο σε όλα τα απομακρυσμένα σημεία (πλοία).


Επιτυχίες
• Δυνατότητα λειτουργίας σε offline mode (χωρίς ανάγκη σύνδεσης στο διαδίκτυο συγκεκριμένα για το GFI LanGuard που έχει εγκατασταθεί σε πλοία)
• Δυνατότητα εγκατάστασης και λειτουργίας σε workgroup mode
• Χρήση Agent/Relay τεχνολογίας
• Συνδυασμός vulnerability scanning και patch management
• Κεντρικό Reporting μέσω CMS: Web based reporting για ευκολία χρήσης, κεντρική λειτουργία, απομακρυσμένη/role based πρόβαση και scalability

 

Welcome - Orthology - Bottom info

-->

Δίπλα στον πελάτη

Η Orthology στοχεύει στην διασφάλιση της προστασίας και της διαθεσιμότητας των δεδομένων και των πληροφοριών κάθε επιχείρησης. 

Σήμερα όλοι μιλάμε για ασφάλεια, από διαδικτυακή ασφάλεια μέχρι ασφάλεια δεδομένων και τερματικών συσκευών.

phone

Καλέστε μας τώρα

210 60.80.091

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Newsletter | Stay updated

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είστε ενήμεροι με τα νέα μας και τις νέες τεχνολογίες!
Έχω διαβάσει την πολιτική απορρήτου και δίνω τη συγκατάθεση μου
Please wait